sâmbătă, 11 august 2018

Bună dimineața cu drag! 😊

Câți dintre voi știți ce este un drenaj limfatic și câți v-ați bucurat de efectul miraculos al unui astfel de masaj detoxifiant?

Două - trei mânuțe ridicate, doar atât?

Haideți să vorbim astăzi despre drenajul limfatic și efectele pe care le are asupra organismului.

Dar ce este limfa?

Limfa, dragii mei, este un lichid incolor și transparent, cu o compoziție asemănătoare plasmei sangvine. Rolul limfei este de a media schimbul de substanțe între sânge și țesuturi.

Sistemul limfatic este o parte a sistemului circulator și este format din limfa propriu-zisă, vase și ganglioni limfatici.

Datorită faptului că limfa preia deșeurile și toxinele din țesuturi, cu toții avem nevoie ca sistemul nostru limfatic să funcționeze optim iar aici intervine drenajul limfatic, un tip de masaj delicat, special destinat detoxifierii sistemului limfatic și eliminării blocajelor aflate la nivelul ganglionilor limfatici și vaselor limfatice.

Mişcările de masaj sunt lente, delicate, atingerea trebuie să aibă o presiune mică, asemănătoare "pasului pisicii" sau fâlfâitului aripilor unei păsări în zbor.

Vă invit să citiți mai multe despre drenajul limfatic pe https://vraciuldinvecini.ro/index.html în secțiunea Terapii 🙂

Un drenaj limfatic este recomandat pe timpul verii tuturor celor care doresc să profite de această perioadă pentru pentru a scăpa de picioarele umflate și pentru a-și detoxifia organismul, motiv pentru care Vraciul din Vecini vă oferă timp de 7 săptămâni posibilitatea de a beneficia de o ședință de masaj gratuită, fie de drenaj limfatic, fie de terapie mixtă osteoarticulară.

Pentru mai multe detalii și programări, contactați Vraciul la nr. de telefon 0770.318.033 sau utilizând oricare dintre modalitățile din pagina de contact https://vraciuldinvecini.ro/index.html

Vraciul vă așteaptă cu mult drag pe salteluța lui unde se întâmplă adevărate minuni! 😊

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu