sâmbătă, 11 august 2018

Bună dimineața și bună să vă fie inima, dragii Vraciului! 😊

Mi-am propus ca astăzi să vă povestesc puțin despre terapia cranio-sacrală.

Medicul John Upledger spunea așa:

''Dorința mea adâncă este ca oamenii să ajungă să înțeleagă că trebuie să ne iubim reciproc. Dacă atingi o persoana pentru a o ajuta să se simtă bine, atunci iubirea trebuie să treacă prin acele palme. Acesta este felul în care veți facilita transformarea.''

Cu aceste principii în minte și dorind să împletească medicina occidentală cu cea orientală, el a dezvoltat terapia cranio-sacrală, o ramură a osteopatiei care integrează informații din ambele sisteme în scopul tratării, evoluției și dezvoltării armonioase a ființei umane prin atingerea unei stări de echilibru la nivelul sistemului nervos central.

Acest sistem terapeutic presupune manipularea cu blândețe a lichidului cefalorahidian și eliminarea blocajelor la nivelul țesutului conectiv, permițând astfel vindecarea organismului.

Terapia mixtă osteoarticulară include și tehnici din terapia cranio-sacrală, ceea ce înseamnă că prin manevre ușoare și blânde, terapeutul ajută pacientul să se relaxeze și să intre în starea de reconstrucție celulară și de autovindecare.

Vă invit să încercați această tehnică, minunată pentru îmbunătățirea circulației periferice, eliminarea migrenelor, a oboselii cronice și redarea stării de bine a întregului organism.

Programați-vă la nr. de telefon 0770.318.033 sau utilizând oricare dintre metodele aflate în pagina de contact: https://vraciuldinvecini.ro/contact.html

Vă aștept cu mult drag! 🙂






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu