joi, 4 aprilie 2019

Buna dimineata, oameni luminosi!
Am constientizat astazi ca peste tot unde ma uit vad oameni frumosi.
Da, e adevarat!
In ultima vreme intalnesc doar oameni constienti si siguri de misiunea pentru care au venit pe acest pamant si pe care o au de indeplinit in aceasta viata. Iar asta imi umple sufletul de incantare.
Sa vad cum oamenii din jurul meu devin tot mai optimisti, increzatori si plini de viata, imi creeaza o stare de bucurie pe care nu o pot exprima in cuvinte.
Va propun sa facem un mic exercitiu de imaginatie si in loc sa etichetam in mod negativ oamenii de care ne lovim pe strada sau care ne provoaca stari de disconfort la locul de munca, sa ne imaginam ca si ei sunt asemeni noua: oameni care se trezesc dimineata pentru ca au ceva de facut si poate nu sunt multumiti de munca lor, oameni care, ca si noi, au visuri si aspiratii, oameni care-si doresc o lume mai buna pentru copiii lor.
Facand acest mic exercitiu, vom constata ca avem lucruri in comun cu acesti oameni, vom deveni mai empatici si vom inceta sa emitem judecati subiective, lucruri care ne vor ajuta in propria evolutie spirituala si nu numai.
O zi frumoasa, magica si cu spor la empatizat sa avem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu