luni, 17 decembrie 2018


Bună dimineața! vă urez cu bucuria fulgului de nea care, abia desprins din pătura pufoasă a norilor, se îndreaptă spre năsucul unui copil cu obrăjori bucălați și roșii de frig, aflat în drum spre școală sau grădiniță. 😊

Astăzi, fiind începutul ultimei săptămâni lucrătoare din acest an, este o zi minunată pentru a pune în ordine lucrurile care ne-au legat de acest an și de a pune bazele celor pe care urmează să le facem în noul an.

De asemenea, este o zi numai bună pentru a ne gândi la cadourile pe care urmează să le facem celor dragi. Și ce cadou este cel mai potrivit și mai greu de dăruit decât sănătatea?

Vraciul din Vecini vă ajută să le redați sănătatea celor dragi prin Programul "Recapătă-ți Sănătatea Osteoarticulară în 3 luni".

Dăruiți-le celor din jurul vostru acest cadou și veți avea cea mai mare satisfacție știind că astfel vor rămâne alături de dumneavoastră mai multă vreme pe drumul vieții.

Pentru detalii, întrebați Vraciul la nr. de telefon 0770.318.033. Vă voi răspunde cu drag, la orice oră cuprinsă în intervalul 08:00-20:00, de luni până vineri.

O zi frumoasă, plină de reușite și un început de săptămână cu mult spor să avem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu