luni, 10 decembrie 2018

Bună dimineațaaaa!
Săptămâna trecută am vorbit puțin despre Programul de Recuperarea a Sănătății Coloanei Vertebrale și Articulațiilor.
Astăzi revin asupra subiectului pentru a detalia puțin ce înseamnă acest program și cui îi este adresat.
Am creat programul "Recapătă-ți Sănătatea Osteoarticulară în 3 luni" pentru a încuraja cât mai multe persoane care suferă de afecțiuni ale coloanei vertebrale și ale articulațiilor să testeze Terapia Mixtă Osteoarticulară și să-și îmbunătățească astfel viața.
După cum știți deja, această terapie a fost special concepută pentru acest tip de afecțiuni și se adresează tuturor persoanelor care suferă de dureri osteoarticulare, indiferent de vârstă.
Programul durează 13 săptămâni (3 luni consecutive), timp în care puteți experimenta multitudinea de beneficii pe care Terapia Mixtă Osteoarticulară le are asupra corpului uman, începând cu eliminarea durerilor și culminând cu redarea bunăstării și poftei de viață.
Toate persoanele care se înscriu în program beneficiază de 20% reducere, iar cele care mai aduc o prietenă sau un prieten primesc 25% reducere (valabilă și pentru prietena sau prietenul respectiv).
Tot ce trebuie să faceți este să vă programați la nr. de telefon 0770.318.033 și să veniți la ședințele terapeutice de 2 ori pe săptămână, cu echipament de schimb: tricou, pantaloni de casă și șosete.
Haideți să ne recuperăm sănătatea coloanei vertebrale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu