miercuri, 14 noiembrie 2018

Bună dimineațaaaa!

În această dimineață, soarele cel jucăuș ne privește de după perdeaua deasă de nori care acoperă albastrul cerului și din când în când ne mai învrednicește și pe noi cu câte un zâmbet.

Admirând joaca aceasta nevinovată, mi-a venit în minte un gând:
anume că Terapia Mixtă Osteoarticulară se aseamănă foarte bine cu soarele, adică vine cu lumină și căldură, împrăștiind norii durerilor și ai suferințelor.

Pare-mi-se că a trecut multă vreme de când v-am povestit despre multele beneficii pe care această minunată terapie le aduce trupurilor și sufletelor noastre, astfel încât vă propun pentru astăzi o mică recapitulare, cât să ne reamintim de la ce a pornit conceptul Vraciului din Vecini, precum și scopul acestuia.

Să ne amintim, așadar, că Vraciul din Vecini este un concept de terapie holistică care tratează prin tehnici de manipulare osteoarticulară diferite afecțiuni ale aparatului locomotor, cum ar fi: durerile somatice (cervicale, dorsale, lombare, articulare, cefalee), durerile posttraumatice, etc. dar și afecțiunile ce nu răspund la tratamentele clasice.

Știați că... printre afecțiunile care pot fi tratate cu ajutorul Terapiei Mixte Osteoarticulare se numără și: accidentele vasculare, herniile de disc, artrozele, spondilozele, cifozele, lordozele, scoliozele și nevralgiile sciatice?

De asemenea, terapia ajută și în recuperarea după fracturi, entorse, luxații.

Totodată, Vraciul din Vecini își propune să aducă în atenția tuturor oamenilor acțiunea benefică a masajului terapeutic și a terapiei mixte osteoarticulare.

Atât masajul terapeutic cât și efectele acestuia pot fi caracterizate în câteva cuvinte: relaxare, sănătate, confort , bucurie de a trăi, optimism, stare generală de bine și armonie.

Dintre beneficiile masajului enumerăm: efectul sedativ și analgezic, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, refacerea căilor neurale, îndepărtarea oboselii musculare și reechilibrarea neuro-vegetativă.

Si dacă tot am menționat aceste efecte, haideți să avem astăzi o zi relaxantă și armonioasă, în care să predomine starea generală de bine și bucuria de a trăi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu