luni, 19 noiembrie 2018

Bună dimineațaaaaaa!

A trecut vremea hăinuțelor subțiri și a încălțămintei de vară. Iarna și-a făcut intrarea pe scena țărișoarei noastre, mai întâi cu timiditate, apoi cu un strat de zăpadă care ne-a făcut să exclamăm "Wow!" dis-de-dimineață.

Încă puțin și ne vor deveni familiare scârțâitul zăpezii sub ghetuțe, promoroaca pe mustăți și viscolul care-și face loc pe sub glugi și fulare.

Deși iarna este un anotimp extrem de frumos, căci aduce cu sine magia sărbătorilor și a copilăriei, ce avem de făcut este să ne înfofolim bine înainte să scoatem năsucurile din case și să optăm pentru cele mai scurte variante de drum ca să ne protejăm cât mai bine de disconfortul termic.

Amintiți-vă că Vraciul vă așteaptă cu ceai fierbinte în căsuța lui călduroasă, gata să vă răsfețe, să vă dezmorțească și să vă detensioneze membrele și corpul amorțite și încordate din pricina frigului.

Așadar, vă invit să vă programați la numărul de telefon 0770.318.033 sau utilizând oricare dintre mijloacele din pagina de contact a site-ului: https://vraciuldinvecini.ro

Vă aștept cu mult drag pentru a vă oferi o oră de relaxare și confort, precum și un zâmbet prietenos.

Un început de săptămână cu mult spor și o zi magică, încărcată de amintiri ale copilăriei cu miros de portocale și cozonac, de pe vremea când timpul se scurgea mult mai încet și toată lumea era a noastră.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu