marți, 20 noiembrie 2018



Bună dimineațaaaaaaaa!

Mi-aș dori să vă pot spune că soarele a răsărit dar știți deja asta, chiar dacă nu-l putem vedea din pricina păturii groase de nori care acoperă cerul țării noastre.

Vă voi spune în schimb că astăzi m-am trezit gândindu-mă la iubire. Ce este iubirea?

Iubirea este acea forță interioară care ne alimentează, ne hrănește și ne dă putere să trăim, să ne bucurăm de viață, să ne bucurăm de bucuria celor din jurul nostru.

Nimeni nu știe cu exactitate de unde vine iubirea dar de-a lungul vremii ea a fost asociată cu inima, deoarece se simte cel mai puternic în piept (cu toate că unii ar putea-o simți și în stomac 😋).

Să punem iubire în tot lucrul mâinilor noastre, pentru că ele nu sunt altceva decât prelungiri ale inimii și prin ele permitem iubirii să ajungă la ceilalți.

Așa se face că ne simțim protejați și iubiți atunci când cineva ne îmbrățișează și același lucru îl simțim și când ni se face un masaj, căci masajul este doar una dintre formele îmbrățișării și ambele sunt terapeutice, ambele sunt tămăduitoare.

Vraciul din Vecini vă așteaptă la o ședință magică de terapie mixtă osteoarticulară și vă invită să permiteți mâinilor sale să vă transmită toată iubirea sa tămăduitoare.

O zi miraculoasă, cu spor și bucurie să avem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu