marți, 8 ianuarie 2019

Bună dimineața cu bucuria soarelui care ne binecuvântează încă de la primele ore ale zilei!

Mi-am propus pentru astăzi să vă reamintesc puțin despre programul "Recapătă-ți Sănătatea Osteoarticulară în 3 luni", cel pe care ni l-a adus Moș Nicolae și care a dat roade foarte bune în luna care a trecut.

Așa cum vă spuneam și atunci, acest program de recuperare a sănătății coloanei vertebrale și articulațiilor a luat ființă din dorința de a face cunoscută cât mai multor oameni Terapia Mixtă Osteoarticulară.

Atât terapia cât și programul se adresează tuturor persoanelor care suferă de afecțiuni ale spatelui și membrelor, indiferent de vârstă.

Programul durează 13 săptămâni (3 luni consecutive), timp în care puteți experimenta multitudinea de beneficii pe care Terapia Mixtă Osteoarticulară le are asupra corpului uman, începând cu eliminarea durerilor și culminând cu redarea bunăstării și poftei de viață.

Toate persoanele care se înscriu în program beneficiază de 20% reducere, iar cele care mai aduc o prietenă sau un prieten primesc 25% reducere (valabilă și pentru prietena sau prietenul respectiv).

Tot ce trebuie să faceți este să vă programați la nr. de telefon 0770.318.033 și să veniți la ședințele terapeutice de 2 ori pe săptămână, cu echipament de schimb: tricou, pantaloni de casă și șosete.

Pentru cine dorește să afle mai multe informații despre terapie, program, orar și locație, vă stau la dispoziție la nr. de telefon 0770.318.033 sau la oricare dintre modalitățile din pagina de contact a site-ului https://vraciuldinvecini.ro și vă voi răspunde cu mare drag la toate întrebările.

Haideți să ne recuperăm sănătatea coloanei vertebrale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu