luni, 21 ianuarie 2019


Un masaj si o ceasca de ceai... Ce mod mai bun de a ne incepe saptamana? 

Buna dimineataaaaa! 

Observati cum Providenta ne da mereu noi si noi inceputuri? Inceputuri de ani, de luni, de saptamani si de zile, cum este si cazul de fata.

V-ati intrebat vreodata de ce face asta? Pentru ca toate aceste inceputuri aduc cu ele noi oportunitati: de a ne impaca cu noi insine, de a ne pune ordine in viata, de a ne organiza mai bine timpul, de a ne bucura mai mult de ce avem si de ceea ce ni se ofera.

Va invit sa profitam de acest inceput de saptamana pentru a iesi din rutina si pentru a face ceva nou, pentru binele si sanatatea proprie: miscare, masaj, orice.

Terapia Mixta Osteoarticulata este un exemplu bun de activitate "after work" pentru ca elimina stresul acumulat pe timpul zilei (iar acest lucru este valabil indiferent ca lucrati cu publicul sau nu), alunga durerile de spate provocate de statul prelungit la calculator sau in picioare, indeparteaza oboseala picioarelor si durerile articulare, va ofera o stare generala de bine si va aduce un zambet pe buze.

Salteluta profesionala a Vraciului va asteapta cu bucurie, ca si mine de altfel.

Astept astept sa va cunosc si sa va arat ce efecte linistitoare si miraculoase are Terapia Mixta Osteoarticulara pentru corp si minte.

O zi minunata si un inceput de saptamana cu spor sa avem!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu