miercuri, 15 august 2018

Bună dimineațaaaaaaaa!

Deoarece în cultura noastră, Fecioara Maria reprezintă Mama Universală, am decis să scriu astăzi despre masajul femeilor însărcinate.

Sunt convinsă că atât doamnele care au dat naștere cel puțin unui copil, cât și cele care sunt pe cale să o facă știu cât de mare este presiunea pe care sarcina o pune asupra coloanei vertebrale și a tuturor organelor.

Pe măsură ce burtica se mărește, această presiune crește exponențial, mama experimentând dureri de coloană vertebrală și nu numai. Sunt binecunoscute și durerile de picioare și de articulații.

Ei bine, terapia mixtă osteoarticulară vine în sprijinul mămicilor cu burtici și mămicilor ce tocmai au dat naștere, prin eliminarea și tratarea acestor dureri.

Terapia mixtă osteoarticulară este noninvazivă, astfel că fătul nu este pus în pericol în niciun fel.
Mămica se așează pe o parte iar terapeutul îi detensionează spatele și membrele fără ca micuțul să fie deranjat sau să aibă de suferit. Din contră, bebelușii reacționează foarte bine la acest tip de masaj terapeutic.

Așadar, mămici cu burtici sau proaspete mămici, Vraciul Din Vecini vă așteaptă cu drag să vă aline durerile și să vă facă mai plăcută experiența sarcinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu