sâmbătă, 11 august 2018

Hipocrat, părintele medicinei (460 - 370 î.e.n, conform Wikipedia), spunea: "Uitați-vă bine la coloana vertebrală pentru a vedea cauza afecțiunii."

S-a constatat că orice tulburare biomecanică a corpului provoacă un dezechilibru al sănătății. Altfel spus, orice afecțiune a corpului uman poate fi remediată prin aducerea coloanei vertebrale la starea inițială (refacerea curburilor și a spațiilor intervertebrale).

Vraciul din Vecini își propune să aducă în atenția oamenilor acțiunea benefică a masajului terapeutic și a terapiei mixte osteoarticulare. Dintre beneficiile masajului enumerăm: efectul sedativ și analgezic, îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, refacerea căilor neurale, îndepărtarea oboselii musculare și reechilibrarea neuro-vegetativă.

Prin masaj, eu ca terapeut, nu încerc doar să tratez suferința fizică, ci mai cu seamă să descopăr cauza care a dus la această suferință. De cele mai multe ori cauza este sufletească. Un blocaj emoțional poate duce la o cervicală blocată sau la un torticolis. Lipsa aprecierii celor din jurul nostru ne poate bloca toracala și ne poate induce cifoză. La fel și un loc de muncă unde ne simțim zilnic obligați să mergem și unde nu facem lucrurile cu drag și bucurie.

E drept că nu trebuie ignorate nici cauzele fizice care duc la afecțiuni ale coloanei vertebrale. Munca fără pauză, statul îndelungat pe scaun, căratul greutăților, accidentele mai mari sau mai mici, etc.

Așadar, nu fac minuni și nici nu le promit, dar fac cu drag tot ce pot pentru fiecare dintre oamenii cu care lucrez și am mereu de dăruit un zâmbet cald celor ce-mi solicită ajutorul.

Vă aștept cu mult drag! 😊

Vraciul,
0770.318.033
https://vraciuldinvecini.ro/index.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu