luni, 4 februarie 2019


Bună dimineațaaaaaa!

Începem o nouă lună cu o lună nouă (în Vărsător) și o nouă săptămână și o nouă zi în care să fim iubire, bucurie și zâmbet pentru noi și pentru cei din jurul nostru.

Februarie este luna iubirii și a celor ce se iubesc și asta nu doar pentru că am preluat din țări străine sărbătoarea Sfântului Valentin - patronul ocrotitor al îndrăgostiților, ci pentru că și strămoșii noștri sărbătoreau dragostea, în această lună celebrând Dragobetele.

Sunteți liberi să alegeți să-i sărbătoriți fie pe unul, fie pe celălalt, în funcție de care dintre ei este mai aproape de inima voastră, însă la fel de bine îi puteți sărbători pe amândoi pentru că în fond, iubirea este sentimentul universal care apropie oamenii și din ea izvorăsc toate celelalte emoții și sentimente: bunătate, frumusețe, căldură, lumină, bucurie, etc.

Să-i serbăm în această lună pe cei care ne sunt aproape și să ne serbăm și pe noi odată cu ei.

Și ce dar mai frumos le-am putea oferi celor pe care-i purtăm în sufletele noastre cu drag și bucurie, dacă nu o ședință de sănătate curată?

Arătați-le celor dragi că-i iubiți oferindu-le o oră de masaj terapeutic relaxant, armonios și revigorant, care să le readucă fericirea în priviri și să le lumineze chipurile.

Vraciul este un romantic incurabil și un adept sprijinitor al iubirii manifestată sub toate formele, drept pentru care oferă cuplurilor care-i trec pragul în această lună 20% reducere, singura condiție fiind să vă programați la numărul de telefon 0770.318.033,

Vă așteptăm cu drag și bucurie!

Să avem o zi frumoasă, caldă și însorită așa cum îi stă bine oricărei zile!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu